De Belg blijft natuurlijk bij voorkeur in een appartement aan zee. En als het even kan niet in een appartement waar de meubelen van bomma staan. Dat hebben ze hier goed begrepen: penthouSEA is een appartement dat er zo fris uitziet dat je er vrolijk van wordt. Als eigenaars van een designwinkel pootten zij er leuke designspullen neer, van fauteuil tot groene esspressomachine. Je hebt er wifi, digitale tv, en een iPoddocking. En een prachtig zuidgericht zonneterras. De prijzen van penthouSEA zijn democratisch. Voor 10 euro wordt er een ontbijt op het gewenste uur voor de deur neergezet. Zo moesten er meer appartementen te huur zijn aan de kust.

De Morgen 06.02.2010

We zijn weer thuis en kijken nog even naar de foto's. Het was prima. Zonnig weer, prima appartement, heerlijk park, fijn fietsen langs de boulevard, mooie stad. Kortom voor herhaling vatbaar.

Hartelijk dank.
Jacqueline en Martin

Wij willen jullie nog bedanken voor het prachtige weekendje dat wij in Oostende mochten beleven.
Een verzorgd penthouse met knappe design (jullie zaak was niet ver af) en alle comfort, wat kan een mens zich nog meer wensen ?
Een lekker ontbijt misschien? Wel dat was meer dan overheerlijk en verrassend.
Sportief, recreatief en verblijfsmatig was dit weekend een echte topper !!!
 
Roger, Christel en Jens

onze vakantie was voor ons zeer geslaagd, weer viel mee (hebben eigenlijk nooit echt regen gehad), appartement zeer ok, wanneer er zon was van 's morgens "super", rustig gelegen maar toch centraal tov winkels en centrum, voor onze zoon de max park met vogels voor de deur.

M

nous avons passé un très bon séjour dans votre appartement. Votre appartament est sublime sur tout point de vue. nous vous remercions grandement et nous pensons déja fortement revenir chez vous pendant nos congés si tout se passe bien.

E

nog even om jullie te zeggen dat we het echt fijn hebben gehad dit weekend. jullie rookvrij appartement is echt heel gezellig ingericht! vooral het terras is ideaal en daar hebben we ook elke dag van genoten. wij komen terug!

L en J-P

le penthouse est super agréable. félicitations, ce fut un réel plaisir

S

Ik wil jullie graag bedanken voor dit schitterend weekend en de geweldige service waarvan we hebben genoten.
Het zijn de details die het verschil maken, en dat doen ze zeker! 
De krant, garnaaltjes, chocoladekorreltjes, het heerlijke brood bij het ontbijt......en de penthouse zelf uiteraard! Voor ons zal dit een onvergetelijk weekend blijven

I & G

We hebben intens genoten van een weekje Oostende in "penthouSEA" De mooie nazomer met zeer aangename temperaturen speelde natuurlijk ook een rol maar jullie penthouse is een pareltje!
Wij komen zeker nog eens terug. 
Tot ziens,

L & Swens je graag commentaar toevoegen na je verblijf? stuur een mailtje naar

reactie@penthousea.be
 

terug